Antislip trap

Antislip trappen

U hebt het vast wel eens van iemand gehoord of het zelf meegemaakt. Je hebt haast, loopt op je sokken en je moet nog even snel iets pakken, dat boven op de slaapkamer ligt. En voor je het weet glijd je uit op de gladde trap. Hopelijk zonder al te ernstige gevolgen. Om dit soort ongelukken te voorkomen, zeker bij kinderen, die meestal, ondanks waarschuwingen, de trap toch op-en-neer rennen, is uw trap laten voorzien van antislip een goede oplossing.

Wat is antislip?

Met antislip wordt kort door de bocht bedoeld dat je niet of niet snel uitglijdt tijdens het lopen. Er zijn verschillende gradaties van antislip (van weinig tot veel) die worden bepaald door zowel het soort oppervlak als door de oppervlaktestructuur. Uiteraard is ook het materiaal van de trapbekleding van belang. Zo glijdt je makkelijker uit over versleten vloerbedekking en is een geverfd oppervlak bijvoorbeeld gladder dan bijvoorbeeld rubber.

Wat doet Portas Bosveld voor u?

Als wij bij Portas Bosveld uw trap renoveren, omdat deze verouderd is of uitgesleten treden heeft, zorgen wij ervoor dat de trap direct ook veilig met antislip wordt gemaakt.  Dit doen we met een aangegoten antislip trapneus van polyurethaan, passend bij het dessin trap die u uit kunt kiezen uit het uitgebreide assortiment. Hierdoor creëren we een stijlvolle, moderne trap die niet of nauwelijks slijt en waarop iedereen zich veilig van boven naar beneden kan verplaatsen. Zelfs als u niet meer zo goed ter been mocht zijn.

Bij Portas Bosveld renoveren we uw trap meestal in één dag en tijdens de renovatie hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen aan muren, behang en vloer. Wij zorgen ervoor dat deze volledig in tact blijven. Wilt u meer weten over een traprenovatie en een veilige trap? Neem dan contact met ons op.

0
Feed