Keukenrenovatie door Portas Bosveld uit Arnhem en Apeldoorn

Contact

Is uw keuken toe aan een intensieve opknapbeurt?

Met de innovatieve Portas-keukenmodernisering is het mogelijk uw bestaande keuken meestal binnen één dag te veranderen in een droomkeuken. Het nog in goede staat verkerende korpus van uw keuken vormt daarbij de basis.

De keukendeurtjes, grepen en scharnieren worden vervangen door moderne, nieuwe exemplaren. Daarbij kunt u uit een enorm assortiment mooie en onderhoudsarme keukenfronten kiezen. U kunt kiezen uit klassieke, landelijke of design stijl. Zo vind u altijd de keuken die bij u past! Ook vervullen wij al uw wensen op het gebied van aanvullende accessoires, apparatuur, aanrechtbladen en achterwanden en de uitbreiding van opbergmogelijkheden.

Portas-keukenrenovatie: het perfecte alternatief voor het aanschaffen van een complete nieuwe keuken!

De PORTAS®-methode voor keukenrenovatie

Bij onze keukenmodernisering hechten wij bijzonder veel waarde aan het behoud van de kern. Daarom blijft de nog in goede staat verkerende basis van uw keuken behouden, alleen de keukenfronten en ladepanelen worden vervangen door individueel op maat gemaakte nieuwe keukendeurtjes. Ook de oude scharnieren worden vervangen door nieuwe moderne scharnieren met softclose-techniek.

Wij bieden u een enorme keuze aan keukendeurtjes in vele dessins en decoren. Zo krijgt uw keuken weer een moderne uitstraling, is deze onderhoudsvriendelijk, slag- en slijtvast. Moderne werkbladen, een aantrekkelijk verlichtingsplan tot en met passende kastenuitbreiding, doordachte schuifladesystemen of nieuwe keukenapparatuur
- Portas vervult al uw wensen.

Galerij

Denkt u erover uw keuken te laten renoveren? Bekijk in onderstaande galerij hoe wij keukenrenovaties bij eerdere klanten uitgevoerd hebben. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw keuken vrijblijvend te bespreken.

Laat uw keuken renoveren door Portas Bosveld

Interesse in een keukenrenovatie? De vakkundige medewerkers van Portas Bosveld geven graag advies aan huis, zodat u zeker weet dat uw droomkeuken perfect in uw woning past. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor een keukenrenovatie in Arnhem of Apeldoorn door onderstaand formulier in te vullen.

Deurrenovatie
Keukenrenovatie
Traprenovatie
Spanplafond
Schuifkast
Icoon telefoon

Heeft u een vraag over een keukenrenovatie? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op!

Neem contact op