Nieuws van Portas Bosveld in Arnhem en Apeldoorn

Contact

Op deze pagina vindt u het nieuws over Portas Bosveld in Arnhem en Apeldoorn, en volgt u de ontwikkelingen omtrent ons bedrijf. 

 • Betonlook keuken
  11/04/2022 0 Opmerkingen
  Betonlook, niet alleen voor de garage

  Een stoer en strak interieur met een industriële uitstraling is anno nu dé trend op het gebied van woninginrichting. En hoe creëer je die uitstraling beter dan met het gebruik van betonlook in je huis? Vroeger werden beton en betonlook vrijwel alleen gebruikt voor afwerking van garagevloeren en fabriekspanden en gold het met name als handig en zeer onderhoudsvriendelijk. Maar tegenwoordig heeft betonlook een hele andere functie gekregen: die van trendy smaakmaker en wordt het op veel verschillende plekken in woningen toegepast.

  Lees meer
 • Traprenovatie
  18/10/2021 0 Opmerkingen
  Inspiratie voor traprenovatie

  U staat er misschien niet altijd bij stil, maar een trap heeft niet alleen een functionele waarde maar ook een decoratieve. Vaak is de trap een centraal punt in de hal en is het het eerste wat u ziet als u een huis binnenkomt. Ook kan de trap deel uitmaken van de woonkamer en zo een onderdeel vormen van het interieur. Het is dan ook belangrijk dat een trap er goed uitziet.

  Lees meer
 • Nieuwe keuken
  28/07/2021 0 Opmerkingen
  Inspiratie voor keukenrenovatie

  Na een aantal jaren woongenot bent u misschien wel uitgekeken op uw huidige keuken. Of u hebt een ander huis gekocht en de keuken past wat betreft uitstraling totaal niet bij uw wensen. Wat doet u dan? De keuken vervangen voor een nieuw, meer trendy exemplaar is niet alleen ontzettend duur, het duurt ook nog eens weken en misschien wel maanden voordat een keuken geplaatst kan worden. Daarnaast is meestal breekwerk noodzakelijk en zit u een tijdlang in de rommel.

  Lees meer
 • Nieuwe deur
  29/06/2021 0 Opmerkingen
  Inspiratie voor een deurrenovatie

  Als u uw interieur gaat veranderen door bijvoorbeeld uw muren in een andere kleur te schilderen, nieuwe gordijnen op te hangen en misschien zelfs wel nieuwe meubels aan te schaffen, vallen uw binnendeuren ineens uit de toon. De kleur ervan steekt lelijk af, of het model past niet meer bij de rest van het interieur. Ook vallen beschadigingen, die u voorheen misschien niet eens in de gaten had, ineens erg op. Het is dan ook hoog tijd om ook uw binnendeuren aan te pakken en dat kan op verschillende manieren.

  Lees meer
 • 16/03/2021 0 Opmerkingen
  Je huis renoveren of verbouwen tijdens corona

  De coronacrisis duurt nu al bijna een jaar en in die tijd, waarin we vooral veel thuis zijn, kunnen niet alleen de muren op je afkomen, maar gaan ook alle foutjes in je huis steeds meer opvallen. Eigenlijk is het wel tijd om eindelijk die verbouwing of renovatie uit te voeren die je steeds maar bleef uitstellen, maar kan dat wel, tijdens corona?

  Lees meer
 • Spanplafond
  03/01/2021 0 Opmerkingen
  De voordelen van een plafondrenovatie door Portas Bosveld

  Een plafondrenovatie met spanplafonds van Portas is de ideale oplossing voor ruimtes waar u snel een mooi, nieuw plafond in wilt laten plaatsen zonder veel gedoe. Het geavanceerde plafondrenovatiesysteem wordt direct onder uw bestaande plafond geplaatst en zorgt voor een glad en prachtig plafond, waarbij u kunt kiezen voor een glanzende of matte uitvoering in een passende kleur voor uw inrichting. Bovendien kan er eenvoudig verlichting worden ingebouwd, waardoor u uw ruimte snel en eenvoudig een totaal nieuwe sfeer geeft. Lees alles over de voordelen in deze blog.

  Lees meer
 • 19/11/2020 0 Opmerkingen
  Traprenovatie voor een veilige, duurzame trap

  Een verouderde trap ziet er niet alleen onverzorgd uit, maar kan ook onveilig zijn. Betekent dit dat het tijd is voor een nieuwe trap, met alle kosten en overlast die hierbij horen? Gelukkig niet! Een trap moet om de zoveel tijd worden vernieuwd, maar dit betekent niet dat deze geheel moet worden vervangen! Portas Bosveld uit Arnhem en Apeldoorn renoveert uw trap, zodat deze bijna niet meer herkenbaar is. Lees hier hoe we dit doen en wat de voordelen van een traprenovatie zijn!

  Lees meer
 • keuken renovatie
  04/08/2020 0 Opmerkingen
  Binnen een dag een nieuwe keuken

  Bent u toe aan een nieuwe keuken, of is uw keuken toe aan een flinke opknapbeurt? Dan heeft u verschillende keuzes. U kunt natuurlijk een hele nieuwe keuken laten inbouwen, met een enorme verbouwing en de daarbij komende rommel. Met een PORTAS-keukenrenovatie is het echter mogelijk om binnen één dag van een geheel nieuwe keuken te genieten. In deze blog leggen we u uit hoe dit werkt.

  Lees meer
 • 04/08/2020 0 Opmerkingen
  Laat uw houten deur renoveren voor een nieuw leven

  Een houten deur kan erg lang meegaan, maar op een gegeven moment kan er na velen jaren aan wind en regen toch schade ontstaan of houtrot in uw deur komen. Het voordeel van hout is dat het zeer goed mogelijk is om het op een mooie manier te renoveren, waardoor de deur weer zo goed als nieuw is. Heeft u zelf echter geen zin in veel kluswerk, schuren en verven? Dan laat u uw deur renoveren door een professional. In deze blog leest u precies hoe Portas Bosveld dit in de regio Apeldoorn en Arnhem voor u doet, zodat uw deur daarna niet meer geverfd hoeft te worden.

  Lees meer
 • 07/05/2020 - Hartelijke groeten 0 Opmerkingen
  11.04. - 31.05.2020 | Wij zijn blij dat we er ook in deze tijd voor u kunnen zijn!

  Onze showroom is iedere vrijdag en zaterdag geopend!
   

  Lees meer
Icoon telefoon

Heeft u een vraag naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem contact op!

Bel ons direct