Nieuwe keuken

Inspiratie voor keukenrenovatie

Na een aantal jaren woongenot bent u misschien wel uitgekeken op uw huidige keuken. Of u hebt een ander huis gekocht en de keuken past wat betreft uitstraling totaal niet bij uw wensen. Wat doet u dan? De keuken vervangen voor een nieuw, meer trendy exemplaar is niet alleen ontzettend duur, het duurt ook nog eens weken en misschien wel maanden voordat een keuken geplaatst kan worden. Daarnaast is meestal breekwerk noodzakelijk en zit u een tijdlang in de rommel.

De laatste trends in keukens

U hebt er misschien nog niet aan gedacht, maar u kunt een keuken – mits de basis (ook corpus genoemd) van de keuken nog in goede staat verkeert – ook laten renoveren. Bij Portas Bosveld uit Arnhem en Apeldoorn veranderen we uw keuken, meestal zelfs al in een dag, in een ‘nieuwe’ keuken met een totaal andere uitstraling. We vervangen alle keukendeuren, ladefronten, grepen en scharnieren in precies de stijl die u kiest. Of dit nu landelijk, klassiek, strak of trendy is, alles is mogelijk. Daarnaast zijn ook vervanging en/of uitbreiding van uw apparatuur en opbergruimte mogelijk en zorgen we ook voor slijtvaste en onderhoudsvriendelijke aanrecht-/werkbladen en voor mooie lichtlijsten. Kortom, het vervangen van uw bestaande keuken door een keuken van Portas Bosveld is hét alternatief voor verbouwen en breken.

Wat kan Portas Bosveld betekenen?

Na uw wensen geïnventariseerd te hebben, verwijderen we de bestaande deuren en fronten en vervangen we deze voor in onze werkplaats individueel op maat gemaakte exemplaren. De scharnieren worden vervangen voor moderne, voorzien van de zogenaamde softclose-techniek. En waar nodig verwijderen we de bestaande apparatuur en sluiten we nieuwe aan of verplaatsen we apparatuur als u dat wilt. Kiest u voor uitbreiding met extra lades en/of kasten, dan zijn deze in onze werkplaats al voorbereid en hoeven ze op de dag zelf alleen nog maar geplaatst te worden.

Wilt u inspiratie opdoen over wat er bij Portas Bosveld allemaal mogelijk is op het gebied van keukenrenovatie, neem dan op onze website eens een kijkje op de pagina Keukenrenovatie. Hier vindt u, naast een filmpje over hoe wij keukens renoveren, ook verschillende voorbeelden van recent uitgevoerde renovatieprojecten bij diverse klanten.

0
Feed