Uw plafond renoveren met Portas Bosveld uit Arnhem en Apeldoorn

Contact

Kijkt u al een tijdje aan tegen uw verouderde plafond, met scheuren, schimmel of vlekken? Of past de stijl van uw plafond niet meer helemaal in uw interieur? Dan bieden wij bij Portas Bosveld de oplossing! Door onze plafondrenovatie, met een op maat gemaakt spanplafond, kunnen wij elke ruimte weer tot zijn recht laten komen in de stijl die u wenst.

 

Plafondrenovatie met een spanplafond

Binnen één dag en zonder de kamer uit te ruimen voeren wij de plafondrenovatie uit en zorgen wij voor nieuwe strakke plafonds. Met een spanplafond monteren wij een nieuw plafond onder het bestaande plafond. De ideale oplossing!

 

Het gladde oppervlak van het spanplafond zorgt voor een bijzondere sfeer in de kamer. Bij Portas Bosveld kunt u zelf de kleur van uw plafond kiezen, ook is het mogelijk om te kiezen voor een matte of glanzende uitvoering. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe verlichtingssystemen in het nieuwe plafond worden geïnstalleerd.

 

Het mooiste komt nog: een Portas spanplafond hoeft nooit meer geverfd te worden!

De PORTAS®-methode voor plafondrenovatie

Het nieuwe spanplafond wordt zonder dragende onderconstructie gewoon onder uw bestaande plafond gemonteerd.
Deze methode heeft een geringe inbouwdiepte, maar kan ook van wand tot wand worden gemonteerd voor het verlagen van een plafond op elke willekeurige hoogte. Het materiaal - een absoluut scheurvaste, technisch geavanceerde kunststof met een hoge elasticiteit - is zo flexibel, dat het aan alle ruimtelijke omstandigheden kan worden aangepast. Zo vormen noch ingewikkelde oppervlakken noch schuine wanden of kolommen een probleem.

Ook alle verlichtingssystemen kunnen moeiteloos worden geïntegreerd. Kabels en transformatoren verdwijnen daarbij onzichtbaar achter het plafond. Op deze manier krijgt uw vertrek niet alleen een nieuw modern plafond, maar ook verlichting die op uw individuele behoeften is afgestemd.

Galerij

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? In de galerij hieronder kunt u zien hoe wij aan de slag zijn gegaan bij eerdere klanten. Zo krijgt u een indruk van de voordelen van een plafondrenovatie en kunt u alvast inspiratie opdoen voor uw eigen plafond.

Offerte aanvragen voor een nieuw spanplafond

Voor een op maat gemaakt spanplafond in Arnhem of Apeldoorn schakelt u Portas Bosveld in. Wilt u meer informatie ontvangen over onze voordelige oplossing voor plafondrenovaties of meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in voor een prijsopgave of om een afspraak te maken voor persoonlijk advies aan huis.

Deurrenovatie
Keukenrenovatie
Traprenovatie
Spanplafond
Schuifkast
Icoon telefoon

Heeft u een vraag over het realiseren van een plafondrenovatie? Bel Portas Bosveld direct!

Bel ons!