deurrenovatie door Bosveld in Arnhem en Apeldoorn

Bel voor meer informatie

Wilt u graag uw oude deuren opknappen, maar ziet u al het schilderwerk en de mogelijk onvoorziene en hoge kosten niet zo zitten? Dan biedt Portas Bosveld in Arnhem en Apeldoorn een goede oplossing! Wij verzorgen een deurrenovatie met het unieke PORTAS-systeem, waardoor de stijl van uw deuren in één dag kan worden veranderd. 

Onze deurservices

Onze deurrenovatie is een goed alternatief voor het schilderen van uw bestaande, of aanschaffen van nieuwe deuren en kozijnen. Binnen één dag veranderen wij het uiterlijk van uw deuren naar uw wens. Of u nu houdt van een modern design, een landelijke stijl of de voorkeur geeft aan klassiek, wij zorgen dat uw wensen uitkomen. De werkzaamheden met betrekking tot de deurrenovatie veroorzaken geen vuil en lawaai, aangezien de deurkozijnen er niet worden uitgebroken en de deurrenovatie plaats vindt in onze werkplaats.

 

Het mooiste komt nog: een door Portas gerenoveerde deur hoeft nooit meer geschilderd te worden!

De PORTAS®-methode voor deurrenovatie

Op de afgesproken datum halen wij 's morgens uw deuren op. In de werkplaats worden uw deuren zorgvuldig gerenoveerd. Uw deuren zijn nu voorbereid om het nieuwe decor-oppervlak aan te brengen.
Dit bestaat uit een hoogwaardige, meerlaagse kunststof, die wij speciaal hebben ontwikkeld voor de renovatie van deuren.

Na het ommantelen (geen verlijmen!) wordt het nieuwe beslag gemonteerd en afhankelijk van het model worden er ook glas of stijlelementen ingezet. Op dezelfde of volgende dag komen we weer naar u toe, monteren de gerenoveerde deuren en u kunt gaan genieten van het eindresultaat van de Portas-deurrenovatie. Passend bij de deuren voorzien wij desgewenst ook uw kozijnen ter plaatse van een bekleding met hetzelfde decor.

Galerij

Benieuwd hoe zo'n deurrenovatie precies in zijn werk gaat? Onderstaand vindt u onze galerij waarop u kunt zien hoe wij te werk zijn gegaan bij eerdere klanten. Zo krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden en kunt u alvast dromen over hoe dit er in uw interieur uit komt te zien.

Vraag een offerte aan voor een deurrenovatie

Heeft u uw keuze gemaakt of krijgt u graag persoonlijk advies aan huis? Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen voor een deurrenovatie in Arnhem of Apeldoorn door Portas Bosveld. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u een vrijblijvende prijsopgave te bieden.

Deurrenovatie
Keukenrenovatie
Traprenovatie
Spanplafond
Schuifkast
Icoon telefoon

Heeft u een vraag over een mogelijke deurrenovatie in uw woning? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op