Een traprenovatie via Portas Bosveld uit Arnhem en Apeldoorn

Contact

Een verouderde trap kan risico's met zich meebrengen. Zo kunnen uitgesleten treden en losse trapneuzen gevaarlijk zijn, met name voor kleine kinderen en mensen die slecht ter been zijn. Daarnaast is een verouderde trap natuurlijk geen aanwinst voor uw interieur. 

 

Gelukkig hebben wij bij Portas Bosveld een oplossing. Met onze traprenovatie kunnen wij uw trap weer veilig en modern maken. Zo wordt het de trots van uw huis! 

Over de traprenovatie

De traprenovatie van Portas Bosveld is de oplossing voor uw verouderde trap. Met ons geteste trede-op-trede-systeem verandert uw oude trap binnen één dag in een vernieuwde versie. Hoe we dat precies doen? 

 

De oude traptreden worden bekleed met nieuwe op maat gemaakte treden. Wij bieden verschillende trapmodellen aan, voor elke smaak hebben we een oplossing. De aluminium stabilisatieprofielen zorgen voor een optimale stabiliteit en veiligheid en tijdens de renovatie blijven uw muren, behang en vloer gewoon in tact. Maakt u zich hierover dus geen zorgen.

 

Met een traprenovatie van Portas Bosveld in Arnhem en/of Apeldoorn bespaart u tijd, geld én ontziet u het milieu.

De PORTAS®-methode
voor traprenovatie

Bij het trede-op-trede-systeem blijft de intacte kern van uw trap behouden. Deze aanwezige traptreden worden bekleed met nieuwe, op maat gemaakte treden. Voor een nog betere duurzaamheid en maximale stevigheid verankeren we een aluminuim stabilisatieprofiel onder elke PORTAS-trede. Zo voldoen onze traptreden en oppervlakken aan zeer hoge belastingseisen.

Onze unieke elegant gebogen stootborden dekken de onderkant van de traptreden perfect af en zorgen tevens voor extra veiligheid. Tot slot worden de randen van alle traptreden afgekit in dezelfde kleur als uw nieuwe trap.

Zo komt er tijdens het schoonmaken geen vocht onder de nieuwe traptreden terecht. De trap blijft tijdens de renovatie gewoon beloopbaar.

Galerij

Wilt u weten wat een traprenovatie kan doen voor uw interieur? In onderstaande galerij laten we de resultaten zien van voorgaande projecten. Zo kunt u alvast bekijken of een traprenovatie ook voor u een slimme keuze is.

Schakel ons in voor uw traprenovatie

Wilt u uw trap laten renoveren? Schakel Portas Bosveld in voor een snelle en voordelige traprenovatie in Arnhem of Apeldoorn. Voor een brochure, advies aan huis of een vrijblijvende prijsopgave vult u onderstaand offerteformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren met de gewenste informatie.

Deurrenovatie
Keukenrenovatie
Traprenovatie
Spanplafond
Schuifkast
Icoon telefoon

Heeft u een vraag over het realiseren van een traprenovatie? Of benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning? Bel ons!

Neem contact op