Laat uw houten deur renoveren voor een nieuw leven

Een houten deur kan erg lang meegaan, maar op een gegeven moment kan er na velen jaren aan wind en regen toch schade ontstaan of houtrot in uw deur komen. Het voordeel van hout is dat het zeer goed mogelijk is om het op een mooie manier te renoveren, waardoor de deur weer zo goed als nieuw is. Heeft u zelf echter geen zin in veel kluswerk, schuren en verven? Dan laat u uw deur renoveren door een professional. In deze blog leest u precies hoe Portas Bosveld dit in de regio Apeldoorn en Arnhem voor u doet, zodat uw deur daarna niet meer geverfd hoeft te worden.

Hoe gaan wij te werk?
Wij maken gebruik van het PORTAS-systeem. Dit bekent dat wij uw deur in de ochtend bij u ophalen, de deur in onze werkplaats volledig renoveren en hem aan het einde van de dag, of de volgende dag weer bij u terugplaatsen. Uiteraard kunt u in de tussentijd gebruikmaken van een tijdelijke deur.
Bij een deur of kozijn waar rot of beschadigingen in zitten hoeft echt niet alles te worden vervangen. Het voordeel van hout is dat het mogelijk is om alleen de beschadigde delen te verwijderen en te vervangen voor gezonde stukken nieuw hout. Onze vakkundige houtbewerkers doen dit vlot en leveren hoogwaardig werk.
In dit proces is het eenvoudig om meteen de hele stijl van uw deur te vernieuwen. Wilt u een meer landelijk sfeer, of vindt u uw deur te ouderwets en wilt u een modernere, cleanere look? Tijdens het renovatieproces kunnen we dit eenvoudig voor u realiseren.


Het mooie van het PORTAS-systeem is dat u uw deur hierna nooit meer hoeft te schilderen. Dit doen wij door de deur, na hem volledig te hebben gerepareerd en eventueel veranderd, te coaten in een hoogwaardige, meerlaagse kunststof die wij speciaal hebben ontwikkeld voor de renovatie van deuren. Hierdoor is uw deur beschermd tegen invloeden van buiten, waardoor het onderhoud ontzettend eenvoudig wordt. U hoeft hem eigenlijk alleen nog zo nu en dan af te nemen en uw deur kan weer honderden jaren mee. Zonder onderhoud.

Waarom renoveren en niet vervangen?
U kunt er natuurlijk voor kiezen een nieuwe deur te nemen, maar dankzij het PORTAS-systeem is dat helemaal niet nodig. Uw bestaande deur zal na onze renovatie aanvoelen als een nieuwe deur en net zo lang, zo niet langer meegaan.

Wilt u uw deur laten renoveren of heeft u behoefte aan een nieuwe stijl van uw voordeur? Maak een afspraak met Portas Bosveld in Arnhem en Apeldoorn!

0
Feed