Je huis renoveren of verbouwen tijdens corona

De coronacrisis duurt nu al bijna een jaar en in die tijd, waarin we vooral veel thuis zijn, kunnen niet alleen de muren op je afkomen, maar gaan ook alle foutjes in je huis steeds meer opvallen. Eigenlijk is het wel tijd om eindelijk die verbouwing of renovatie uit te voeren die je steeds maar bleef uitstellen, maar kan dat wel, tijdens corona?

Portas Bosveld is in staat volledig veilig, met inachtneming van strikte coronaprotocollen, verbouwingen en renovaties uit te voeren aan je woning. En we hebben zelfs een mobiele showroom, waarmee we bij jou aan huis langkomen, zodat je voorbeelden van materialen kunt bekijken en persoonlijk advies op maat kunt krijgen.

Waarom renoveren?
Omdat de coronacrisis al zo lang duurt en er voorlopig nog geen einde in zicht lijkt, is het belangrijk dat het leven, zo goed of kwaad als het kan, doorgaat. En uw huis is daarin belangrijker dan ooit. Met gebruik van goede coronaprotocollen is het heel goed mogelijk om gewoon verbouwings- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

Wat kan Portas Bosveld hierin voor mij betekenen?
Voordat de verbouwing plaatsvindt, wordt er gecontroleerd of niemand last heeft van symptomen en of het veilig is om je huis te betreden, voor jou en voor onze werknemer(s). Als dat het geval is, kunnen onze bouwprofessionals aan de slag. Ze houden ten allen tijde 1,5 meter afstand en uiteraard gelden er strenge hygiëneregels voor ons personeel, zoals het regelmatig handenwassen en schoonmaken van het gereedschap en de apparatuur. Door ten slotte een goede planning te maken en ervoor te zorgen dat jij als bewoner je zo veel mogelijk in andere ruimtes bevindt dan waar de werkzaamheden plaatsvinden, kan er op een zo veilig mogelijk manier worden gewerkt.

Ben je je verbouwing of renovatie nog aan het plannen? We komen graag bij je thuis langs met onze mobiele showroom. Bij jou thuis kunnen we op veilige afstand, maar persoonlijk met je spreken over je plannen, kunnen we je advies geven, voorbeelden laten zien en een offerte op maat voor je opmaken.

Wil je een afspraak maken met onze adviseurs, of wil je meer informatie over renovaties tijdens corona? Neem contact op met Portas Bosveld!

0
Feed