keuken renovatie

Binnen een dag een nieuwe keuken

Bent u toe aan een nieuwe keuken, of is uw keuken toe aan een flinke opknapbeurt? Dan heeft u verschillende keuzes. U kunt natuurlijk een hele nieuwe keuken laten inbouwen, met een enorme verbouwing en de daarbij komende rommel. Met een PORTAS-keukenrenovatie is het echter mogelijk om binnen één dag van een geheel nieuwe keuken te genieten. In deze blog leggen we u uit hoe dit werkt.

Hoe gaan wij te werk?
Bij Portas Bosveld in de regio’s Apeldoorn en Arnhem maken we gebruik van de PORTAS-methode. Dit betekent dat wij de indeling van uw keuken niet radicaal veranderen, waardoor er geen intensieve verbouwing nodig is. In plaats daarvan vervangen wij alle fronten van de kastjes en lades, plaatsen wij nieuwe ornamenten en lijsten en vernieuwen we uw apparatuur, het aanrechtblad en de achterwand. Daarnaast plaatsen we bijvoorbeeld een mooie nieuwe lichtlijst boven uw werkblad. Op deze manier is het mogelijk een volledig nieuwe feel te creëren in uw keuken. En dit alles kunnen we snel voor u realiseren zonder ingrijpende verbouwing. De nieuwe elementen maken we allemaal in onze eigen werkplaats. U heeft over het algemeen binnen één dag een nieuwe keuken.

U kunt kiezen uit een breed scala aan keukendeurtjes van verscheidene materialen, zoals MDF, massief hout of kunststof. Deze zijn af te werken met bijvoorbeeld lak, folie of hoogwaardige fineer. Ook het afwerken van uw keukendeurtjes en lades met kunststof is mogelijk. Dit is een van de specialiteiten van PORTAS en zorgt ervoor dat de fronten in uw keuken vrijwel onderhoudsvrij worden en volledig bestand zijn tegen krassen en slijtage. U hoeft ze letterlijk alleen nog af te nemen en ze zullen met deze hoogwaardige coating nog honderden jaren meegaan.

Waarom renoveren en niet vervangen?
U kunt er natuurlijk voor kiezen een nieuwe keuken te nemen, maar dankzij de PORTAS-methode is dat helemaal niet nodig. Uw bestaande keuken zal na onze renovatie aanvoelen als een nieuwe keuken en net zo lang, zo niet langer meegaan. En binnen de bestaande indeling kan nog steeds veel worden veranderd. De kastjes kunnen volledig op maat, opnieuw worden ingericht.

Wilt u uw keuken laten renoveren of heeft u behoefte aan een nieuwe stijl voor uw keuken? Maak dan een afspraak met Portas Bosveld in de regio’s Arnhem en Apeldoorn.

0
Feed