Traprenovatie

Inspiratie voor traprenovatie

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar een trap heeft niet alleen een functionele waarde maar ook een decoratieve. Vaak is de trap een centraal punt in de hal en is het het eerste wat u ziet als u een huis binnenkomt. Ook kan de trap deel uitmaken van de woonkamer en zo een onderdeel vormen van het interieur. Het is dan ook belangrijk dat een trap er goed uitziet.

Waarom uw trap renoveren?

Is uw trap toe aan een opknapbeurt, dan kunt u hier natuurlijk zelf aan beginnen. Schuren en aflakken behoren tot de mogelijkheden, maar dit is wel een enorme klus, die ook heel tijdrovend is. U kunt er ook voor kiezen om de hele trap te vervangen, maar dit geeft niet alleen veel rommel, het is een dure aangelegenheid en soms moet de trap alsnog worden afgewerkt. Een goede een eenvoudige oplossing is het om de trap te laten renoveren. Om de treden te laten bekleden met een trede-op-trede systeem oftewel met overzettreden. Dit kan zowel bij open als bij gesloten trappen en door alle verschillende mogelijkheden hierin wordt iedere trap dé blikvanger in huis.

Wat is er zoal mogelijk?

De oude traptreden worden een voor een bekleed met nieuwe treden die standaard voorzien zijn van geïntegreerde antislip neuzen. Om de trap extra te verstevigen, verankeren we bij Portas Bosveld onder iedere trede een aluminium stabilisatieprofiel. En als u een gesloten trap hebt, brengen we elegant gebogen stootborden aan, die, als u dit wenst, voorzien kunnen worden van verlichting. Dit geeft niet alleen een bijzonder fraaie uitstraling maar zorgt ook voor extra veiligheid omdat de traptreden ook in het donker goed zichtbaar zijn.

Onze treden zijn gemaakt van HPL (High Pressure Laminate) oftewel laminaat of van PVC en kunnen in heel veel verschillende uitvoeringen en kleuren geleverd worden. U kunt kleuren combineren, bijvoorbeeld een andere kleur trede dan de neus en/of het stootbord. Wij zorgen ervoor dat de trap precies bij uw interieur past wat betreft kleur en stijl en dat u jarenlang plezier hebt van een prachtige eyecatcher.

Nog een goede reden om voor renovatie te kiezen

Tijdens de renovatie van uw trap blijft deze gewoon beloopbaar, zodat u gewoon naar boven en beneden kunt als dat nodig is. En u hoeft u geen zorgen te maken over een eventuele beschadiging van uw muur, vloer of behang. Wij zorgen dat deze volledig intact blijven.

Neem eens een kijkje in onze galerij en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is met een traprenovatie door Portas Bosveld.

0
Feed