Spanplafond

De voordelen van een plafondrenovatie door Portas Bosveld

Een plafondrenovatie met spanplafonds van Portas is de ideale oplossing voor ruimtes waar u snel een mooi, nieuw plafond in wilt laten plaatsen zonder veel gedoe. Het geavanceerde plafondrenovatiesysteem wordt direct onder uw bestaande plafond geplaatst en zorgt voor een glad en prachtig plafond, waarbij u kunt kiezen voor een glanzende of matte uitvoering in een passende kleur voor uw inrichting. Bovendien kan er eenvoudig verlichting worden ingebouwd, waardoor u uw ruimte snel en eenvoudig een totaal nieuwe sfeer geeft. Lees alles over de voordelen in deze blog.

Hoe gaan wij te werk?
Als u een ruimte heeft met een lelijk plafond, bijvoorbeeld met oude balken, of een plafond dat helemaal opnieuw gestuct zou moeten worden, dan plaatsen wij vlak onder het plafond een van onze prachtige spanplafonds. De waterbestendige en eenvoudig te reinigen spanplafonds verbergen uw oorspronkelijke plafond en zorgen voor een prachtig, glad resultaat van wand tot wand. De plafonds worden eenvoudig binnen één dag geplaatst en u hoeft niet eens uw ruimte leeg te ruimen. Naar wens installeren wij direct verlichting in uw nieuwe plafond.

Waarom renoveren en niet vervangen?
Het renoveren van een plafond kan veel werk zijn en ook nogal in de kosten lopen. Zo bent u veel tijd en geld kwijt en kunt u vaak ook voor langere tijd uw ruimte niet gebruiken. Met het Portas-renovatiesysteem bent u binnen één dag van uw lelijke oude plafond af. Bovendien kunt u de sfeer van uw ruimte helemaal zelf bepalen. Het materiaal van onze spanplafonds is waterbestendig (en dus geschikt voor badkamers of keukens) en eenvoudig te reinigen. U kunt zelf kiezen voor een matte of glanzende uitvoering en de plafonds zijn te leveren in meerdere kleuren! Sterker nog: heeft u liever een eigen afbeelding of illustratie op uw plafond? Ook dat is mogelijk. Zo creëert u uw eigen, unieke sfeer in huis.

Heeft u interesse in een plafondrenovatie met een spanplafond van Portas Bosveld? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een afspraak.

0
Feed