Deur

Licht in je huis met de juiste deur

Vincent van Gogh speelde ermee als hij aan het schilderen was; met licht. Hij wist precies dat lichtinval door zonlicht zorgt voor meer openheid en zelfs ook voor een beter humeur. Kortom van meer licht word je vrolijk. Ook in huis is lichtinval heel erg belangrijk. De meeste woningen zijn dan ook op diverse plaatsen voorzien van glas, zodat er zo optimaal mogelijk licht kan binnenvallen.

Wat voor deur heb ik nodig?

Veel ruimtes worden echter van elkaar gescheiden door deuren. Meestal zijn dit dichte deuren, waardoor er minder licht naar de verschillende ruimtes vloeit en waardoor een huis binnen donkerder is dan het zou moeten zijn. Om meer licht te creëren, kunt u dichte binnendeuren gemakkelijk laten vervangen door deuren met glas. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten glas, omdat er natuurlijk ook ruimtes zijn, zoals badkamer en toilet, waar privacy een rol speelt. Zo kunnen binnendeuren voorzien zijn van blank of facet- (met een schuin geslepen randje) glas, van matglas (ook in facet) of zelfs van glas-in-lood. Met glas-in-lood zorgt u voor een wat klassiekere uitstraling, terwijl het glas toch volledig licht doorlaat.

Wat doet Portas Bosveld voor mij?

Laat uw gesloten binnendeuren renoveren en omtoveren tot deuren met glas en laat dit doen door het bedrijf met verstand van zaken; Portas Bosveld. We halen uw deuren op, renoveren ze met het door u gewenste materiaal, kleur en motief en voorzien ze direct ook van het glas van uw keuze. En een dag later (soms zelfs nog dezelfde dag) brengen we de deuren weer als nieuw bij u terug. Uiteraard worden ze dan ook door ons afgehangen. Zo geniet u binnen no-time volop van de heerlijke lichtinval in uw woning.

0
Feed