Betonlook keuken

Betonlook, niet alleen voor de garage

Een stoer en strak interieur met een industriële uitstraling is anno nu dé trend op het gebied van woninginrichting. En hoe creëer je die uitstraling beter dan met het gebruik van betonlook in je huis? Vroeger werden beton en betonlook vrijwel alleen gebruikt voor afwerking van garagevloeren en fabriekspanden en gold het met name als handig en zeer onderhoudsvriendelijk. Maar tegenwoordig heeft betonlook een hele andere functie gekregen: die van trendy smaakmaker en wordt het op veel verschillende plekken in woningen toegepast.

Wat is betonlook?

Betonlook staat voor alles wat op beton lijkt of de uitstraling van beton heeft en is in veel verschillende varianten te verkrijgen. We zien betonlook steeds vaker verschijnen op muren en vloeren in de woonkamer of badkamer. Het wordt verwerkt in meubelaccessoires, zoals kandelaars en lampen en zelfs plafonds krijgen regelmatig een prachtige industriële aanblik omdat er betonlook op is aangebracht. De uitstraling van betonlook is soms heel strak maar kan ook warm en huiselijk zijn door de lichtgrijze structuur te combineren met lichtgekleurd hout en met zachte materialen, zoals wol.

Wat kun je er allemaal mee doen?

Met betonlook kun je niet alleen je woonkamer een nieuw aanzicht geven, het is ook uitermate geschikt voor andere toepassingen in huis. En bij Portas Bosveld weten we precies hoe we dit bij u kunnen realiseren. Door het renoveren van uw keuken bijvoorbeeld. U kunt uw oude keuken helemaal in betonlook laten veranderen. Door uw frontjes te laten vervangen door frontjes in betonlook en het aanrechtblad volledig bijpassend te laten maken. En wat dacht u van de andere zichtbare delen van uw keukenkastjes? Deze bekleden we in betonlook zonder dat we hoeven te hakken en/of te breken. Zo krijgt u een trendy keuken in een handomdraai. Neem eens contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

0
Feed