Nieuwe deur

Inspiratie voor een deurrenovatie

Als u uw interieur gaat veranderen door bijvoorbeeld uw muren in een andere kleur te schilderen, nieuwe gordijnen op te hangen en misschien zelfs wel nieuwe meubels aan te schaffen, vallen uw binnendeuren ineens uit de toon. De kleur ervan steekt lelijk af, of het model past niet meer bij de rest van het interieur. Ook vallen beschadigingen, die u voorheen misschien niet eens in de gaten had, ineens erg op. Het is dan ook hoog tijd om ook uw binnendeuren aan te pakken en dat kan op verschillende manieren.

U kunt natuurlijk uw deuren zelf van een nieuwe laklaag voorzien, een tijdrovend en lastig klusje omdat ‘strak in de lak’ vooral bij deuren niet eenvoudig maar wel erg belangrijk is. U kunt de deuren vervangen voor compleet nieuwe deuren, maar u kunt ook denken aan renoveren. Dit laten renoveren kan eenvoudig bij Portas Bosveld uit Arnhem en Apeldoorn. Hier worden deuren met behulp van het unieke PORTAS-systeem in een dag volledig gerenoveerd in de stijl die u wenst.

De laatste trends in deuren
Hebt u ervoor gekozen om uw binnendeuren te laten renoveren, dan zit u niet vast aan het model dat de deur al heeft. Er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen, waardoor uw deur er niet alleen als nieuw maar ook compleet anders uit gaat zien. Was een binnendeur in vroeger tijden gewoon een deur, tegenwoordig kan het zomaar een blikvanger in uw kamer worden. Afhankelijk van het soort huis dat u bewoont, kunnen we uw deur in een bijpassende stijl renoveren. Maar we kunnen hem ook totaal anders maken. Denk eens aan een klassieke deur met meerdere panelen en/of facetglas afgewerkt in een mooi rustig dessin of in een houtstructuur. Of aan een supermoderne deur met glazen panelen of opvallende profielen als stijlaccent. Er is veel meer mogelijk dan u denkt.

Wat kan Portas Bosveld voor u betekenen?
Bij Portas Bosveld uit Arnhem en Apeldoorn renoveren we uw binnendeuren in een dag. Nadat u aangegeven hebt wat u wilt, halen we de deur(en) bij u op, zonder dat we kozijnen uitbreken. Daarna renoveren we ze in onze eigen werkplaats, zodat u er geen last van hebt dat we voor u bezig zijn. U hebt dus helemaal geen gedoe en de volgende dag geniet u al van uw nieuwe look. Meer inspiratie over wat er bij ons allemaal mogelijk is? Neem een kijkje op de pagina deurrenovatie.

0
Feed